Viimeinen päivä Kultarannikolla

australia0065Eilinen meni vähän pitkäksi mutta en siltikään saanut aamulla unen päästä kunnolla kiinni. Nousin Juhan kanssa samoihin aikoihin ja lähdin keskukselle aamupalalle. Kovin paljoa väkeä ei aamupalalla näkynyt mutta osa joukkueista olikin lähtenyt aamulennolla pois.

Aamupalan jälkeen oli vuorossa pakkaamista ja sain helposti kaikki kamat laukkuun. Lupasin ottaa Juhan keilapallon mun laukkuun jos Juha taasen suostuu ottamaan koko laukun Suomeen. Pakkasin reppuun vain kolmen päivän tavarat joita Tokiossa tarvitsen.

Puoli kymmeneltä mentiin vielä rannalle ottamaan oma joukkuekuva merta vasten. jatkoin siitä vielä Surfers Paradiseen shoppailemaan Dingeridoota. Sain joukkueelta lahjaksi virallisen joukkuekuvan ja pienen koriste Didgeridoon.

Shoppailun jälkeen oli vielä sovitettava kaikki loputkin tavarat reppuun ja laukkuun. Reppu jäi aika kevyeksi mutta lentolaukku oli hieman painava. Kolmelta tuli bussi hakemaan meitä hotellilta kentälle ja saimme kaikki kasaan ajoissa. Huoneessa oli roskia jotka piti viedä pois ja tiskit piti tiskata mutta onneksi meillä oli siisti kämppä muutenkin eikä kukaan asukeistakaan ollut kovin sottainen.

Lentokentällä oli taasen sama rumba kuin lähdettäessäkin eli matkavaroita ei saatu yhdessä ryhmässä eteenpäin vaan jokainen joutui chekkaamaan omat tavaransa. Tämä tarkoitti myös sitä, joudun ottamaan lentolaukun Tokioon vaikka aluksi suunnittelun vain repun
mukaan ottamista.

Lento lähti ajallaan ja Sydneihin laskeuduttiin noin puolentoista tunnin päästä. Osa teki vielä viimehetken shoppailut kentällä ja sitten onkin edessä pitkä lento Tokioon jossa jätän muun ryhmän.

TÄSTÄ pääset Tokion blogiin.