Pronssipäivä

australia0050Aamu oli taasen aikainen kun oli noustava ennen kuutta. Pikaisen suihkun jälkeen aamiaiselle ja siitä ensimmäisellä bussilla kilpailupaikalle. Kenttä osoittautui varsin huonoksi ja pieneksi. Istumapaikkoja oli vain noin puolelle paikallaolijoista joten kuka perseensä nosti, se paikkansa menetti. Päivän aikana tosin osa katsomon penkeistä menetti merkityksensä sillä aurinko siirtyi puolen päivän aikoihin paistamaan katsomoon niin, että suurin osa joutui vaihtamaan paikkaa.

australia0051Osa lajeista oli jo heti aamusta hieman myöhässä mutta jarjestäjät tekivät erittäin hyvin töita jotta aikataulussa pysyttäisiin. Pahimmillaan taisi olla noin puolentunnin aikaero aikataulun ja tekemisen välillä mikä on yleisesti ottaen näissa kisoissa varsin hyvä. Kun ratalajeja on vaikka muille jakaa niin siinä tuppaa viivastyisiä tulemaan kun etsitään osallistujia ja koitetaan saada oikeat henkilöt riviin lähtöviivalle. Osa kun ei lontoota puhu eikä ymmärrä.

australia0052Suomalaisten lajiena oli tänään kuulantyöntöä, kiekon- ja pallonheittoa sekä juoksuista satanen, neljasataa ja tonniviitonen. Menestystä tuli sen verran, etta mitalitili karttui kolmella pronssimitalilla joten varsin hyvä suoritus kaikenkaikkiaan. Yllatysmitali tuli tänään pöytatenniksen nelinpelistä jossa Jere ja Erik voittivat pronssia. Vastassa oli pahoja vastustajia mutta kaksikko pääsi välieristä jatkoon ja kukisti viimein hollannin pronssipelissa.

australia0053Huomenna jatkuu yleisurheiluja ja huominen on kisojen viimeinen päivä. Huomenna on myös päättäjäiset sekä gaalaillallinen joten viimeiset mitalit on kerattävä huomenna mikäli haluaa vielä mitalitiliä kartuttaa. Tällä hetkellä Suomen joukkue on kerännyt 13 mitalia joten epäviralliseen tavoitteeseen; keskimäärin yksi per urheilija on vielä hieman matkaa. Huomisia lajeja on korkeus, kakssataa ja kiekko joten mahdollisuudet mitalitilin täyttämiseen on…
australia0054
australia0055