Lisää mitaleita

australia0045Tänään aamulla oli kello soimassa 05.40 mutta heräsin jo kymmentä yli viisi… Väsyneenpänä kuin puutunut Koala. Nousin jo puolen aikoihin kun en enää uskaltanut nukahtaa kun en varmaan olisi kellon soittoon enää herännyt.

Taivaanranta alkoi jo hämärtämään auringonnousua mutta ulappa oli pilvessä joten itse auringonnousua ei nähnyt. Kävin pikaisessa suihkussa ja katselin vielä hieman meren aamuhämyä ennenkuin oli kiiruhdettava aamupalalle. Bussi tuli hakemaan messukeskukselle hotellin pihasta ja pääsin jo viisitoista yli aamupalalle. Ei oikein vielä siihen aikaan aamupala maistunut joten otin vain jotain pientä ja menin katsomaan miten bussit kilpailupaikalle lähtivät. Ensin oli kova kiire mutta sitten yhtäkkiä olikin odoteltava kymmenisen minuuttia, että bussi lähtee. Aina on kiire odottamaan…

australia0046Pöytätennis pääsi alkamaan jotakuinkin ajallaan ja Jerellä oli omassa alkuerässään kolme muuta vastustajaa. Pari oli aika ylivoimasia mutta onneksi erään sattui yksi hyväkin ottelu. Aivan ei rahkeet riittäny jatkopeleihin joten keskityimme Jeren kanssa katselemaan Erikin otteluita. Erik yllättäen hävisi ensimmäisen ottelunsa ja menetti samalla jatkomahdollisuudet alkuerästä eteenpäin. Vaikka Erik ottikin helposti seuraavat pelit niin jatkopaikka meni Englantilaiselle pelaajalle.

Lähdettiin siitä sitten hommaamaan kyytiä takaisin hotellille ja sattui sopivasti, että kisapaikalle tuli minibussi jolla päästiin suoraan majoitushotellille. Jätettiin ylimääräiset tavarat hotellille ja lähdettiin kävelemään Surfers Paradiceen turistiostoksille. Mukaan tarttui jotain pientä kaikille mutta suurimmaksi osaksi tavara oli aika rihkamameininkiä…

australia0047Palattiin hotellille siinä neljän aikoihin mutta päätin vielä lähteä toiseensuuntaan katselemaan jos löytyisi sopuhintainen aito Dingeridoo. Ne mitä löysin olikin vaan tehty puusta joten jäi ostamatta.

Menin hieman ennen kuutta keskukselle odottamaan joukkueenjohtajien kokousta ja juttelin sitä ennen vähän Askon kanssa tulevista yleisurheilukisoista huomenna ja sitten kuulostelin Norjan joukkueenjohtajan ajatuksia siitä miten kisat ovat menneet heidän joukkueellaan.

Joukkueenjohtajien palaverin jälkeen oli taasen kiire syömään, että ehdin ajoissa takaisin omalle hotellille joukkuepalaveriin kertomaan uusimmat tiedot huomisen lajiesta. Ilta menee aina kiireeksi kun joukkueenjohtajien palaveri venyvät pidemmiksi kuin on aikatauluun laitettu niin sen jälkeen on noin tunti aikaa syödä illallinen ja selviytyä hotellille palaveriin.

australia0048Tänään oli iloisia uutisia joukkuepalaverissa kun Raimo oli voittanut kultaa golfissa ja golfin parikilpailun tulosten tarkistusten jälkeen Raimo ja Jerry olivat nousseet hopealle. Uimaritkin olivat jotakuinkin sovussa sijoitustensa kanssa vaikka mitaleita ei tullutkaan ja pöytätenniksen pelaajat mutisivat jotain pelien kulusta.

Huomenna ohjelmassa on Erikille ja Jerelle pöytätenniksen nelinpelit ja samalla toisaalla on yleisurheilun ensimmäinen päivä menossa. Huomenna toivottavasti Suomen mitalitili kasvaa taas parilla mitalilla…
australia0049