Huonoa tuuria

Tänään oli Suomalaisia mukana monessa lajissa ilman suurempaa menestystä. Aamulla kilpailijat jakautuivat uinnin, golfin, sulkapallon ja nurmikeilauksen kesken.

Risto ja Ykä saivat kovia vastustajia vastaan sulkapallon nelinpeleissä ja päätyivät pistesijoille hyvän suorituksen jälkeen. Nurmikeilauksessa Asko ja Olli olivat uusien haasteiden edessä pelatessaan ensimmäisen kerran MM-kisoissa kyseistä lajia. Asko ja Ollin pelit päätyivät kuitenkin vain pistesijoille vaikka pari voittoakin tilille saatiin.

Uinnissa jäi mitalit saavuttamatta. Aamulla Anne ja Janne osallistuivat 50 m rintauintiin josta kumpikin raivasi tiensä iltapäivän finaaleihin. Finaalit kuitenkin päätyivät kummankin osalta hieman epäonnisesti kun lopullinen tulosluettelo osoitti kummallekin hylkäystä. Maurin uinnit olivat vasta iltapäivällä sillä Maurin erässä ei ollut alkueriä vaan suoraan finaalierä. Maurin hyvä uinti oikeutti neljänteen sijaan jääden vain 25 sadasosaa pronssista.

Jarilla ja Kalevilla oli tänään vuorossa golfin henkilökohtainen kilpailu mutta menestys jäi mitalien ulkopuolelle.

Vaikka tänään Suomen joukkue jäi mitalien ulkopuolelle niin huomenna on taas uusi kilpailupäivä ja uusi mahdollisuus mitalisijoihin. Kaksi viimeistä kilpailu päivää, huominen ja yli huominen, ovat pyhitetty yleisurheilulle joka alkaa urheilijoiden harmiksi jo seitsemän aikoihin aamulla…

Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: teemu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.